AZAMARA Club Cruises

Website: www.azamaraclubcruises.com/

Anul infiintarii: 2007

Flota: 2 VaseAzamara Club Cruises este o companie tânără de croazieră, aflată sub stindardul societății-mamă Celebrity Cruises.
Numele Azamara este special ales și înseamnă "stea strălucitoare aflată deasupra mării de un albastru profund".
Navele “surori” de lux Azamara Journey și Azamara Quest sunt nave de mici dimensiuni, ce pot găzdui doar 694 persoane, pe destinații inedite, într-un cadru intim.
Pentru fiecare două persoane este o un membru al personalului disponibil. Serviciul la bord este, de asemenea, excelent și personal. Cabinele sunt dotate cu paturi și lenjerii de calitate, TV cu ecran plat și acces la internet. Flori proaspete, fructe proaspete, produse de toaletă Elemis, halate de baie din bumbac, papuci de casă și serviciu de majordom pentru pasagerii cazați în apartamente.

Accentul se pune pe sănătate, relaxare și facilități de spa. Astfel, oaspeții din suite pot face uz de anumite tratamente, în intimitatea apartamentului lor.
Există, de asemenea, o zonă de relaxare și un salon pentru acupunctură și tratamente de înfrumusețare. Sunt organizate și excursii speciale. Oaspeții sunt invitați la un eveniment de neuitat prin transfer privat cu autobuzul. De exemplu, în timpul unei croaziere în Țările Baltice se pot bucura de un spectacol de balet privat în Sankt Petersburg, într-o croazieră pe Mediterana, de exemplu, la Sevilla, Spania, o degustare de sherry exclusiv este o frumoasă surpriză.

Copii

Trebuie menționat că, deși Azamara Club Cruises acceptă copii la bord, aceasta companie nu are activități destinate în mod special copiilor și nu oferă facilități pentru copii.

Reguli pentru pasagerii sub 25 ani

-consumul de alcool – peste 21 de ani.
-accces Casino - de la 18 ani ( Alaska 21 de ani) .

Bauturi

Toate băuturile alcoolice, non-alcoolice selectate, precum și gratuitățile și o excursie seara (Azamazing Evening Event) sunt incluse în tarif.

Mancarea

Pe lângă un restaurant principal care este deschis pentru micul dejun, prânz și cină există alte două restaurante de specialitate concepute doar pentru cină. Aceste două restaurante necesită costuri suplimentare, excepție fac pasagerii cazați în apartamente.

Dress Code

Este recomandat ca la bordul vaselor să aveţi ţinute casual, decente.
Ţinutele casual pentru femei includ rochii, fuste şi bluze, pantaloni, iar pentru bărbaţi sunt recomandaţi pantaloni, tricourile polo, cămăşile.
În restaurantele cu specific nu este obligatorie ţinuta formală: rochie de seară sau smoking, se recomandă atât îmbracăminte sport cât şi costum pentru domni şi fuste, bluze şi cămăşi pentru doamne.
Această ţinută fiind admisă şi pentru AzAmazing Evenings. După ora 18:00, accesul pasagerilor care poartă blugi, pantaloni scurți și tricou în restaurante nu este permis. 

Femei insarcinate  

Din păcate, nu este permis la bord accesul persoanelor însărcinate în  24 de săptămâni sau mai mult. Vârstă minimă a copiilor este de 6 luni, iar pe unele itinerarii, în special transatlantice, vârsta este de 12 luni.

Fumatul la bord este permis doar în locuri special desemnate, pe punte. În cabină fumatul nu este permis.

Trasaturi linie

All inclusive pentru băuturile alcoolice, non-alcoolice
Gratuitățile sunt incluse în tariful de croazieră
Nave mici, cu atmosferă intimă
Toate apartamentele au serviciu de majordon

Flota companiei

Azamara Quest

Azamara Quest

Construit: 2000
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
11
181m
702
33km/h
408
Azamara Journey

Azamara Journey

Construit: 2000
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
11
181m
694
33km/h
407
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics