Hapag-Lloyd

Website: www.hl-cruises.com/

Anul infiintarii: 1970

Flota: 4 VaseLinia de croazieră germană Hapag-Lloyd este o linie de croazieră de lux ce deține cinci nave, fiecare cu tematică proprie și care vă oferă sute de destinatii, programe diversificate atât la bord cât și în excursii și servicii personalizate la bord. Croazierele cu navele Hapag-Lloyd pot fi caracterizate în trei cuvinte flexibilitate, lux si diversitate. Noua Europă și Europa2 pot găzdui în jur de de 400 de persoane și 500, respectiv, în timp ce surorile mai mici Hanseatic și Bremen 184 și 164 de persoane.

Hapag-Lloyd oferă două stiluri distincte de croazieră de vacanță.
Pentru cei care iubesc croaziera de lux clasic, unde accentul se pune pe relaxare, Hapag are o gamă de itinerarii ademenitoare în întreaga Europa, Asia, Caraibe și America de Sud cu navele MS Europa, MS Columbus sau Europa 2. Europa și Europa 2 reprezintă cele mai înalte standarde în croazierele de lux.
Pentru cei care doresc să îmbrățișeze spiritul de aventură, Hapag-Lloyd oferă o varietate de croaziere stil expediție. Cu MS Hanseatic și Bremen veți merge în croaziere de expediție și veți explora teritorii noi, alături de experti competenti. Veti ajunge în locuri exotice, neexplorate, legendare, de exemplu, Antarctica, Arctic (Spitsbergen, Groenlanda și Islanda), Insulele din Pacificul de Sud (cum ar fi Polinezia Franceză) și America de Sud, inclusiv Amazon și râul Orinoco. Completate de prelegerile experților, aceste expediții vor deveini experiențe unice în viața dumeavoastră.

Facilitati pentru copii

Nu există o vârstă minimă pentru copii. Vasele  Europa și Europa 2  sunt dotate cu facilități pentru copii, la bord se organizează activități pentru copii cu vârsta peste 4 ani.
Babysittingul  este disponibil doar cu plată.

Mancarea

Oferta culinară  satisface toate gusturile. Restaurantele își primesc oaspeții cu amabilitate si cu mâncăruri rafinate  preparate de maestri bucătari.
Toate mesele si gustarile intre mese sunt incluse in pret. Astfel, se poate lua micul dejun dimineata, la restaurantele disponibile in regim "bufet suedez", la pranz in regim "bufet suedez" sau meniu "A La Carte" iar seara doar in varianta meniu "A La Carte".

Bauturile

Consumul de alte bauturi, sucuri sau bauturi alcoolice, servite la bord se tarifeaza separat.

Dress Code

Pe Europa și Europa 2- în timpul zilei, ținuta recomandată este casual, iar seara poate fi  casual (pentru doamne o rochie, fustă sau pantaloni cu bluză și domnilor, pantaloni lungi si cămasă) sau sau formală  (pentru doamne rochie de cocktail sau rochie lungă iar pentru domni un costum negru și cravată).Pe Bremen și Hanseatic, ținuta recomandată este informală, excepție seara în seara de gala cu participarea capitanului.

Femeile însărcinate

Este recomandat să întrebați în momentul rezervării.

Fumatul

Fumatul la bord este permis numai în zonele desemnate.

Trasaturi linie

Nave mici
Croaziere de lux clasic și Croaziere de  expeditie
Itinerarii neobișnuite
Atmosferă informală la bord

Flota companiei

Hanseatic

Hanseatic

Construit: 1991
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
7
123m
184
30km/h
125
Europa 2

Europa 2

Construit: 2012
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
11
225m
516
30km/h
370
Europa

Europa

Construit: 1999
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
11
198m
400
30km/h
285
Bremen

Bremen

Construit: 1990
Punti
Lungime
Capacitate
Viteza
Echipaj
7
111m
185
30km/h
100
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics