De obicei, despre baile de pe navele de croaziera, auzim adeseori comentarii de genul; nu exista prea mult spatiu, sunt inghesuite, sau ca nu exista destul spatiu pentru depozitarea produselor cosmetice. Dar aici vorbim strict de baile standard.
Lasand la o parte toate acestea, la bordul navelor de croaziera veti gasi si bai spatioase, cu finisaje de lux, facilitati speciale, incalzire in pardoseala, televizoare LED HD, si multe altele. Toate acestea le puteti gasi la bord, doar in cabinele de tip suita.
Mai jos putei vedea 6 dintre cele mai modern bai de pe vasele de croaziera si facilitatile pe care acestea le ofera.

Celebrity Reflection

baie-suita-celebrity-reflection

Baia din suita de pe nava Reflection, este o baie amenajata in stil contemporan. Inauntru, veti gasi o cada mare, ce are vedere la ocean, un dus cu lambriuri din sticla, ce sunt amplasate in partea laterala a navei, chiuvete duble si moderne si un telefon.

Crystal Serenity si Symphony

crystal-serenity-penthouse

Cand vine vorba de baile de pe navele de croaziera, penthouse-urile de pe Serenity si Symphony, conduc detasat, ocupand un loc fruntas al topului.
Baile sunt cufundate in mozaicuri de marmura italiana, incalzire in pardoseala, dus cu lambriuri din sticla, o banca de marmura; si aceasta incalzita, si o cada de tip SPA, cu vedere la ocean. In plus, baile au spatii mari de depozitare, precum si un televizor cu ecran LED HD.

Queen Mary 2 Cunard

Queen Mary 2 baie

Suita duplex de la bordul navei Queen Mary 2 a liniei de croaziera Cunard, va introduce intr-o atmosfera clasica a anilor 1930, cu o marmura superba ce acopera toata suprafata luxoasei bai. Separat de cele trei chiuvete si dus, aceasta suita duplex dispune si de un jacuzzi cu vedere la ocean.

Oasis of the Seas, Quantum of the Seas, Anthem of the Seas si Allure of the Seas – Royal Caribbean

baie-oasis-of-the-seas

Baile din suitele de lux de la bordul navelor de croaziera mentionate mai sus, sunt de marimea unei cabine standard de pe nava. Acestea sunt construite dupa conceptul ‘’open-space’’ si gazduiesc o cada SPA imensa, si doua robinete incorporate, cu functii speciale de ‘’ploaie’’ si ‘’pulverizare’’.
In plus, baile au in dotare si cate doua chiuvete, un bideu si un spatiu destul de generos pentru depozitarea prosoapelor sau a produselor cosmetice.

Norwegian Star si Norwegian Dawn – Garden Villa, Norwegian Cruise Line

Baie Norwegian Down

Baia din vila de 465 de metri patrati si trei dormitoare, se numara printre cele mai luxoase bai de pe mare. La fel ca mule alte bai, baia din Garden Villa, ofera un spatiu amplu de depozitare, prosoape si acesorii de lux, si un jacuzzi generos. Peste toate acestea, Garden Villa, vine cu ceva in plus fata de celelalte bai; un perete, contruit aproape in intregime din sticla, cu vedere la ocean.