Tineri care stau impreuna la un cocktail, jucandu-se si exersand sa mixeze ca niste adevarati DJ, Mickey Mouse, Dr. Seuss si Star Wars? Daca va doriti toate aceste lucruri pentru familia dumneavoastra, atunci cu siguranta veti dori sa cititi aceste recomandari de mai jos despre cele mai bune cluburi de joaca pentru copii de pe navele de croziera.
Liniile de croaziera se straduiesc mereu sa distreze copiii care se afla la bord, iar aceste spatii de joaca incredibile, pentru copii intre 6 si 17 ani, cu siguranta va vor cuceri.

Royal Caribbean Adventure Ocean club

royal-caribbean-adventure-ocean
Desi toate navele din flota Royal Caribbean, au cluburi de joaca pentru copii Oasis si Allure of the Seas sunt cele mai bine cotate, datorita spatiului mare dedicate in totalitate pentru joacuri si alte activitati; iar aici vorbim de 2 666 de metri patrati.
Puntea de sus cuprinde spatii de joaca pentru diferite grupe de varsta, un loc pentru bebelusi si copii mici, locuri pentru adolescenti, un laborator de stiinta, un teatru si un spatiu pentru jocuri video arcade.
Crayola si Fisher-Price ii fac pe cei mici fericiti, in timp ce cursurile de DJ si numeroasele jocuri video ii multumesc pe adolescenti.

 

Norwegian’s Splash Academy

norwegian-splash-academy
Un club pentru copii si un centru pentru adolescenti, dotat cu toate facilitatile, se regasesc la bordul navelor Breakaway si Getaway, fiind printre cele mai bune nave din flota Norwegian Cruise Line din punct de vedere al locurilor de joaca pentru copii.
Zonele de joaca din Splash Academy, sunt pline de culoare si gazduiesc in fiecare seara diverse spectacole si workshop-uri pentru copii.
Adolescentii se pot distra la clubul Entourage, unde se regasesc, locuri amenajate special unde se pot juca diverse jocuri video, un ring de dans si multe altele.

 

Disney Cruise Line’s Oceanner Club

disney-cruise-line-clubul-oceaneer
Toate cluburile pentru copii, de pe vasele Disney, sunt usor diferite, dar fiecare ofera spatii de joaca si locuri de intalnire pentru copii de toate varstele. Pe fiecare vas se regaseste cate o cresa unde pot fi lasati in grija asistentilor copii sub 3 ani.
Cluburile Oceaneer si Labs sunt impartite in zone tematice cum ar fi: camera lui Andy (potrivita pentru cei mici pentru a se juca pe un playset cu tema din desenul animat Toy Story), un Animator’s Studio, Academia Marvel pe Disney Magic si un club Millennium Falcon pe Disney Dream.

 

Carnival’s Camp Ocean

carnival-ocean-camp
Croazierele de la linia de croazira Carnival, atrag din ce in ce mai multe familii care pun accent pe distractie si preturi accesibile. Cluburile de copii de la bordul navelor, sunt appreciate de catre familii datorita, spatiilor mari si deschise, multitudinii de jocuri din program, atelierelor de meserii, menite sa distreze pe toata lumea.

 

Cluburile pentru tineri de pe Princess Royal si Regal

Princess Youth Center

princess-youth-center
Linia de croaziera Princess a schimbat clubul de copii pe cea mai noua nava a sa alocand un spatiu mai mare acestia. In zona clubului Pelicanului se gasesc zone de catarat, fotbal si mese de hockery, jocuri Seeball si o pista pentru triciclete.