Norwegian Cruise Line a anuntat deja ca pe cea mai noua nava a lor, Norwegian Joy, se va construi o pista de karting pe mare.
Pista de doua nivele va fi amplasata pe puntea superioara, si va fi doar una dintre multe alte dotari ce se vor afla la bordul navei de croaziera in valoare de 640 de milioane de lire. Nava se afla in costructie si va fi lansata in vara anului viitor.
Cu o capacitate de 3. 900 de pasageri, Norwegian Joy, este construita special pentru piata din China si se vor face imbarcari atat din Shanghai, cat si din Tianjin.
Dupa cum spuneam, pista de karting este una dintre facititati, dar printre altele se numara si o camera virtuala care simuleaza realitatea – Galaxy Pavilion, cursuri de laser tag in aer liber, doua tobogane cu apa.

ncl-joy-parc
Pentru pasagerii care cauta mai multa liniste, pe puntea superioara vor putea gasi un mic parc amenajat, unde pot lua cursuri de yoga si tai chi.
Norwegian Joy, va avea de asemenea un nou serviciu de tip “concierge”, unde, dupa cum si numele sugereaza, pasagerii vor primi tratament special din partea personalului si acces la un lounge exclusivist.

ncl-joy-lounge