Din 2018 pasagerii navelor de croaziera vor avea oportunitatea de a admira privelistile fascinante asupra vietii subacvatice, datorita lansarii primului lounge subacvatic din lume. Fondatorul este linia de croaziera franceza Ponant.

primul-lounge-subacvatic

Lounge-ul submarin va oferi pasagerilor o perspectiva noua asupra adancurilor marilor lumii cu ajutorul unui perete imens din sticla construit in jurul navei.
Lounge-urile vor fi construite pe cele 4 vase noi care se vor alatura flotei Ponant si vor incepe sa navigheze din 2018.

01-04-02-79-francois_lefebvre-le_boreal-hd-horizonjpeg
„Acesta este cel mai nou concept dezvoltat pentru iubitorii de croziere”, a declarat editorul Telegraph Teresa Machan. „Pasagerii vor avea acces in curand la nave cu un astfel de loc asemenea celor construite pe yachturile de lux si vor avea placerea de a vedea unele dintre cele mai extraordinare destinatii de pe planeta.”

pontat2
Avand o lungime de 127 de metri, noua nava cu 7 punti va putea gazdui 184 de pasageri datorita marimii si formei inteligente, lucru care ii va da posibilitatea de a naviga pe cursuri de apa si coaste mai inguste. O alta calitate a acestor nave, conform spuselor reprezentantilor oficiali Ponat, mai este ca vor putea naviga si in regiunile polare, oferand astfel posibilitatea de a admira frumoasele peisaje subacvatice chiar si in cele mai unice si inaccesibile destinatii.
Pe langa faptul ca veti putea observa viata marina in timp ce veti savura un gin tonic, pasagerii vor avea acces la o pisicina, o punte pentru plaja, dar vor putea practica si scuba diving.

pontat-restaurantToate cele 92 de camere vor avea balcoane proprii si pasagerii vor putea alege sa manance in numeroase restaurante si baruri. Intr-un video promotional, Ponant declara ca vasele lor vor calatori spre destinatii diverse precum Marile Lacuri, Canalul Panama, Amazon, Marea Baltica, Oceanul Indian, Marea Bariera de Corali si Mare Mediterana, unde vor exista oportunitati de a face scuba diving, a merge cu kaiac canoe sau barci cu vasle.

le-ponant-cabin