Prezentand imagini ale unor temple de aur, cladiri coloniale grandioase si plaje cu nisip alb, exista mai multe motive pentru Asia de Sud-Est este una dintre cele mai populare tari din lume cu cele mai populare destinatii. Aceasta regiune este o amestecatura de culturi și ofera o gama diversa de experiente pentru calatorii de toate interese.

Casa celor mai mari orase din lume si minuni arhitecturale, si lumini de neoane puternice, Asia de Sud Este este genul de destinatie care efectiv ”te implora” sa repeti experienta. Din China, gemenii giganti Beijing si Shanghai, strazile pline de viata din Seoul in Coreea de Sud, pana la peisajele urbane de inalta tehnologie din Japonia. Exista atat de multe locuri minunate care merita vazute, incat iti vor taia rasuflarea.

In video-ul de mai jos veti putea vedea, temple si zgarie norii din orase precum Tokyo, Bangkok, Hong Kong si Kuala Lumpur. Veti vedea plaje pitoresti si romantice din Phuket, Langkawi si Ko Samui si minunate vestigii ale civilizatiilor din trecut din China si Cambogia.

 

 

O croaziera in Asia nu este doar o calatorie dintr-un port exotic in altul. Este o invitatie de a explora unele dintre cele mai remarcabile destinatii din lume, pentru o vacanta de neuitat. Lasa-te purtat de val; la propriu spre una dintre cele mai interesante destinatii din lume.

Experiente interesante si aventuri extraordinare te asteapta in dinamicele porturi din Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud, Vietnam, Thailanda, Indonezia si Malaezia.

Frumusete mistica, traditii stravechi, paduri tropicale luxuriante, plaje frumoase, legende mitologice si locuri linistite de unde te porti incarca cu energie pozitiva. Toate acestea te asteapta intr-o croaziera in Asia de Sud Est. Imbratiseaza toata aceasta magie si vei ramane cu amintile o viata.