Suntem bucurosi sa va anuntam ca itinerariile toamna/iarna 2017 – 2018, includ un sezon intreg in Australia si Noua Zeelanda pentru nava Norwegian Jewel; San Juan ca port sezonier pentru Norwegian Dawn; Norwegian Pearl v-a naviga din New Orelans spre Caraibe de Est si un nou itinerariu in Caraibe de Vest ce are ca si oras de imbarcare New York cu nava Norwegian Breakaway. Sezonul inaugural al navei Norwegian Jewel in Australia, includ 7 croaziere tur – retur, oferind o croaziera de 5 nopti, Sydney – Tasmania – Sydney cu plecare din 12 Noiembrie 2017, precum si o croaziera de 9 nopti, vizitand mai multe destinatii precum Eden, Insula Kangaroo si Tasmania’s Burnie, cu plecare din 14 Decembrie 2017.

Croazierele care incep de la 10 pana la 16 nopti, cu itinerarii in Australia si Noua Zeelanda cu nava Norwegian Jewel, au imbarcari intre Noiembrie 2017 si Febrauarie 2018 incluzand croaziere in Noua Zeelanda, frapantul Milford Sound si spectaculosul Golf al Insulelor.

Norwegian Jewel isi va face itinerariul sau incepand di Sydney catre Singapore, intr-o croaziera de 18 nopti de aventura, cu plecari din 20 Februarie 2018, astfel incat pasagerii se vor putea bucura de minunatele privelisti din Far North Queensland si o vizita pe faimoasa insula Komodo. Pasagerii vor fi tratati cu cele mai bune mancaruri traditionale australiene, inclusiv carne de vita regionala, miel, fructe de mare si vinuri fine.

 

Croaziera Thailanda