Linia de croaziera Costa Cruises investeste in programul ”Scuole di Mestiere” (Scoala de Comert), proiect cu scopul de a oferi personalului de la bordul navelor de croaziera, o pregatire specifica.

Programul consta in o serie de worshop-uri si si cursuri, proiectat impreuna cu unii din parenerii Costa Cruises: ”Universita del Caffe illy”, ”Cantine Ferrari”, ”Academia Barilla”, ”CAST Aliment” – aceasta fiind Universitatea de  Stiinte Gastronomice (UNISG Pollenzo).

Pana la sfarsitul anului 2016, Costa Cruises va avea peste 90 de manageri antrenati carora li se ofera ”oportunitatea de a deveni mai familiarizati cu valorile, viziunea, profesionalismul, calitatea si binecunoscuta excelenta a centrelor italiene,” a precizat un purtator de cuvant al liniei de croaziera.

”The Scuole di Mestiere, este o premiera pentru industria noastra, care este menita sa consolideze legaturile dintre Costa Cruises si marci de top de excelenta italiana cu care am colaborat de-a lungul timpului astfel icat sa oferim oaspetilor nostri numai produse italienesti de top: illy, Barilla, Ferrari, CAST Aliment si Universitatea de Stiinte Gastronomice din Pollenzo. Produse italienesti de top, care sunt cunoscute in toata lumea sunt fructul unei culturi si expertiza pe care noi o aducem la bordul vaselor noastre, sub titulatura de ” Schools of Trades”, a spus Neil Palomba presedinte Costa Cruises.

Croaziere Costa