MSC Cruises, a dezvaluit numele celei de-a doua nave din clasa Meraviglia, acesta fiind Bellissima, in cadrul unei ceremonii organizate pentru a marca lansarea ”surorii” Meraviglia, in curtea santierului naval STX din Franta mai exact in Saint Nazaire.

Ceremonia a marcat inceput fazei finale de constructie, a mega navei MSC Meraviglia de 5 714 pasageri, care a fost totodata si mutata intr-o statie de andocare, inainte de lansarea sa in Iunie 2017.

De asemenea au fost date si cateva detalii suplimentare, cu privire la ce se pot astepta pasagerii:

  • un total de 2 244 de cabine, in 14 stiluri diferite, 75% cu balcon.
  • 20 de baruri si lounge-uri si 12 optiuni de luat masa, incluzand un restaurant grill in stil american numit Butcher’s Cut, un atelier de ciocolata, un snack bar unde se prepara crepe acesta fiind premiat de chef Jean Philippe Maury, o patiserie, un restaurant Kaito Sushi si Kaito Teppanyaki si un restaurant tip bufet suedez care va fi deschis timp de 20 de ore pe zi.
  • 4 piscine – inclusiv piscina ”Atmosphere”, piscina interioara ”Bamboo” de 10 metri, si piscina ”Horizon” in partea din spate a navei care se bucura de cel mai generos spatiu de piscina de pe mare.
  • un Aqua Park cu tobogan de mare viteza, un Champagne Bowl, si un pod ”Himalayan Bridge” ce se intinde pe latimea puntii.
  • 12 show-ri saptamanale marca ”Cirque du Soleil”.
  • un teatru ”Broadway” de 985 de locuri si un centru SPA de 1 100 metri patrati.

Directorul executiv MSC Cruises a spus ca ”MSC Bellissima este un nume care intruchipeaza frumusetea si maretia acestei intregi generatii de mega-nave ultra-moderne, bogate in facilitati pentru persoane de toate varstele si interesele.”

Mai jos cateva imagini cu contrstructia navei MSC Meravilia.