MSC Cruises si-a anuntat deja itinerariile pentru Mediterana in vara lui 2017 si pentru sezonul de toamna/iarna 2017 – 2018 in Caraibe si Antilele Olandeze.

Ceea ce este nou in sezonul de vara 2017 este faptul ca MSC a introdus in itinerariu un oras port nou; Saranda din Albania, cu nava MSC Poesia, ceea ce face ca MSC Cruises sa fie prima linie de croaziera care are in itinerariuacest minunat oras port care face parte din patrimoniul UNSESCO.

Incepand cu Aprilie 2017, pasagerii care se vor imbarca din Venetia, vor avea prilejul sa descopere Sarana pe un itinerariu care opreste in sapte destinatii, intr-o croaziera de sapte zile, ce include orase port ca Bari (Italia), Katakolon (Olympia – Grecia), Mykonos (Grecia), Atena/Pireu (Grecia) si Dubrovnik in Croatia.

Mai jos cateva imagini din orasele port care fac parte din itinerariu:

Orasul Saranda a fost fondat in secolul al 6-lea Inainte de Hristos, iar turistii, fie pot afla mai multe detalii despre trecutul orasului, fie pot vizita Blue Eye Spring, un parc natural, si sa se bucure de frumusetile acestuia. Acest oras istoric de pe Riviera Albaneza, are o multitudine de vestigii arheologice.