Linia de croaziera Seabourn, a numit-o pe soprana Sarah Brightman ca nasa pentru noua lor nava, Seabourn Encore. Brightman va botaza noua nava de lux la o ceremonie, ce va avea loc in Singapore pe data de 7 Ianuarie 2017.

Brightman este cunoscuta pentru rolurile sale din ”Fantoma de la Opera” si alte musical-uri. Cel mai recent ea a fost in fruntea unui musical, si cel mai recent duet cu Andrea Bocelli, “Time to say Goodbye” care a fost un single best seller.

“Sarah Brightman intruchipeaza stilul si sofisticarea, talentul si inovatia, veselia si caldura primitoare ce creaza o atmosfera unica, atmosfera de care se bucura fiecare pasager la bordul fiecarei nave din flota Seabourn,” a precizat Richard Meadows, presedinte Seabourn intr-o declaratie.

Seabourn Encore, nava de 600 de pasageri, va fi cea mai mare nava din flota Seabourn. Avand la baza munca lui Adam Tihany (un faimos design de interior), toate suite si toate balcoanele navei vor avea un spatiu mult mai mare, multiple restaurante (inclusiv The Grill by Thomas Keller) si un parc de distractii la bord. In timpul sezonului inaugural, Seabourn Encore va naviga spre Orientul Mijlociu, India, Asia de Sud Est, Australia si Noua Zeelanda si Marea Mediterana.