MSC Cruises revine in 2018 in Marea Britanie, la trei ani dupa ce au renuntat sa mai faca imbarcari din porturile din Marea Britanie, intre timp axandu-se pe croaziere in Mediterana cu zbor inclus.

Informatia a fost confirmata la un eveniment in Barcelona, desfasurat la bordul navei MSC Fantasia duminica, de directorul MSC Cruises din Marea Britanie Antonio Paradiso.

“Sunt incantat sa va anunt ca MSC Cruises se va intoarce in porturile din Marea Britanie, cu una dintre cele mai bune nave ale noastre, si o oferta de nerefuzat: croaziere cu mai putine zile pe mare si destinatii atat in Europa de Nord cat si in Mediterana.

Personal am lucrat impreuna cu echipa la aceste itinerarii si asteptam cu nerabdare lansarea acestui nou produs – pentru care vanzarile se vor deschide in curand, luna aceasta incepand cu data de 21.

Vor fi 5 itinerarii noi din Southampton care vor avea itinerarii de 14 zile incluzand Le Havre, La Coruna, Leixoes, Lisbona, Malaga apoi Amsterdam si Hamburg.

O croaziera in Marea Nordului va merge spre Stavanger, Bergen, Olden si Alesund in Norvegia plus o croaziera in jurul Marii Britanii din Southampton, Newcastle, Queensferry in Edinburgh si Invergordon.