MSC Cruises a anuntat cateva detalii despre cea de-a doua lor insula privata destinta exclusiv clientilor MSC Cruises, care va imbogati itinerariile de iarna in Emiratele Arabe Unite incepand din luna Decembrie a acestui an. Prima insula privata detinuta de MSC Cruises se afla in Bahamas si se numeste Ocean Cay MSC iar aceasta va putea fi vizitata incepand din Noiembrie 2017. Cea de-a doua insula, se numeste Sir Bani Yas si se afla la Sud Vest de Abu Dhabi capitala Emiratelor Arabe Unite. Insula a fost transformata intr-o plaja privata destinata exclusiv pentru pasagerii de croaziera ai navelor MSC Cruises. Timp de doi ani compania impreuna cu Autoritatea Portuara din Abu Dhabi au lucrat la perfectionarea insulei. Plaja se afla pe o insula mai mica ce este conectata la insula principa Sir Bani Yas printro promenada de lemn.

Pe plaja se regasesc sute de palmieri, peste 2000 de paturi tip baldachini, sezlonuri cu umbrelute, facilitati sportive, un centru creat special pentru familii si copii, un lounge cu bar si muzica live si un cort in stil beduin unde se desfasoara activitati traditionale de mestesugarit.

Croaziera Dubai

De asemeanea exista si un spatiu privat, destinat membrilor MSC Yacht Club, dotat cu mancare si pachete de bauturi, precum si o zona MSC Aurea Spa ce ofera un meniu diversificat de masaje intr-un pavilion special amenajat la malul marii. Tratamentele Spa includ si ,masajul Aurea del Mare si o serie de masaje traditionale balineze.

Cand vine vorba de mancare turistii au diverse variante cum ar fi; mancarea traditionala, un gratar la malul marii sau bucataria internationala, servita alaturi de cocktailuri exotice de la unul din cele sase baruri amenajate. De asemenea se pot face si expeditii cu masini de teren, plimbari cu biciclete de tip mountain bike, se poate juca volei si fotbal pe plaja si sporturi nautice cum ar fi snorkelin-ul, kayak-ul, placa cu vasle si multe altele.

Insula dispune si de o rezervatie naturala ce gazduieste mai mult de 13. 000 de animale specifice zonei si animale aflate pe cale de disparitie.

Mai jos cateva imagini din Insula Sir Bani Yas: