Privite din exterior, toate liniile de croaziera de lux toate par la fel; toate au cabione spatioase, servicii de calitate superioara, preparate gastronomice si itinerarii incredibile. Turistii, ar trebui sa “sape” mai adanc in lista de linii de croaziera de lux pentru a vedea diferentele dintre ele.

Aici poate fi  vorba de termenul de all inclusive la bord, vechimea vasului si marimea acestuia sau poate fi o linie de croaziera care ofera itinerariul perfect la momentul potrivit.  Toate aceste caracteristici va pot ajuta sa alegeti o linie de croaziera potrivita pentru nevoile si cerintele dumneavoastra.

Pentru a va face sa intelegeti mai multe despre liniile de croaziera de lux, si diferentele intre acestea, am alcatuit o lista de 4 linii de lux:

  1. Crystal Cruises

  2. Seabourn Cruise Line

  3. Regent Seven Seas

  4. Silversea Cruises

Crystal Cruises

Crystal Cruises ofera cele mai mari branduri de lux in magazinele de tip duty free de la bordul vasului dar si cele mai mari nave; Crystal Symphony cu o capacitate de 922 de pasageri si Crystal Serenity de 1070 de pasageri, ceea ce inseamna ca poate oferi mai multe facititati la bord cum ar fi: cursuri de calculator, jocuri de bridge precum si instructiuni, cursuri de infrumusetare pentru doamne precum si programe pentru copii in spatii special amenajate.

Avand chiar unele dintre cele mai mari nave de lux din industrie Crystal Cruises se poate mandri cu serviciile pe care le ofera. Acestia ofera o atmosfera sofisticata, cu seri formale, si clasice iar cateodata linia este flexibila in privinta orelor de cina si a dresscode -ului.

Linina are o relatie de lunga durata cu celebrul chef Nobu Matsuhisa, cel care se ocupa si de meniurile restaurantelor Silk Road si Sushi Bar de la bordul navelor.