Seabourn Cruise line

Seabourn Cruises au fost printre primii din liniile de croaziera de lux care au investit in productia de nave noi, dand spre folosinta cele 3 nave din clasa Odyssey celor de la Windstar.

Aceasta linie de croaziera exceleaza in tot ceea ce defineste cuvantul lux – servicii de rang inalt, restaurante cu diverse specialitati si relativ cu toate taxele incluse.

Navele acestei linii sunt de talie medie – 450 de pasageri, si ofera suite cu balcon, un imens complex de SPA, o piscina retractabila unde se pot desfasura sporturi acvatice, restaurante gourmet si o un staff prietenos ce completeaza pe deplin serviciile oferite.

Regent Seven Seas

Regent Seven Seas ies in evidenta ca fiind una din liniile de croaziera de lux cu all inclusive. Taxele intra in pretul croazierei, excursiile la tarm, cazarea la hotel, transferurile, internetul la bord, pachetele de bauturi si cateodata si biletul de avion pana in orasul port unde are loc imbarcarea.

Flota este formata din nave cu cabina de tip suita, un Canyon Ranch SpaClub si restaurante cu specific asiatic. Aceasta linie de croaziera este alegerea potrivita pentru cei care nu isi doresc sa calatoreasca pe nave prea mari dar nici prea micute.

Silversea Cruises

Flota celor de la Silversea Cruises este un mix; – 4 nave care au fost lansate intre anii 1994 si 2001 ce gazduiesc pana la 400 de pasageri si una noua lansata in 2009 de 540 de pasageri si alte trei nave de expeditie ce include o nava care navigheaza doar in Insulele Galapagos.

Siversea, are nave micute dar luxoase, fara programe speciale destinate copiilor si diverse activitati la bord. Pentru fiecare cabina se ofera majordom si o serie de locuri unde se poate servi masa. Acestia mai au la bord si singurul restaurant Relais & Chateaux de pe mare.

La bordul acestor navelor predomina pasageri de varsta mijlocie si cupluri mai in varsta. In cazul in care doriti sa combinati rasfatul de la bord cu destinatii de aventura navele lor de expeditie atat in locatii exotice precum Asia si Australia dar si in Antarctica.