Cu totii am auzit sau am vazut cat de intensa sau frenetica poate fi planificarea unei nunti. Asa ca ce poti face daca vrei sa te casatoresti intr-o locatie frumoasa dar nu vrei sa iti chinui cei mai apropiati prieteni si sa ii pui impreuna cu alti 200 de invitati pe care nu ii cunosc la o masa care sa semene mai degraba a o cina formala?

Multe linii de croaziera ofera o varietate de servicii pentru a va ajuta sa planificati o ceremonie la bordul navei de croaziera sau chiar la tarm.

Planificarea unei nunti pe o nava de croaziera poate fi la fel de simpla precum efectuarea unui apel. Trebuie doar sa formati numarul nostru de telefon si sa ne spuneti ca doriti sa desfasurati ceremonia pe o nava de croaziera. De restul ne vom ocupa noi impreuna cu coordonatorul de nunti de la bordul navei de croaziera ales. Acesta se va ocupa de locatie, ceremonie, meniu, tort, aranjamente florale si muzica. Uneori acestia va pot ajuta sa obtineti pana si carduri sub forma de felicitari pe care sa le oferiti invitatilor pentru a le multumi.

O nava de croaziera este locul perfect pentru a completa ziua ta speciala. Daca va hotarati aspura unui astfel de pachet va putem spune ca exista o gama larga de servicii si locatii speciale pentru a oficia ceremonia. Puteti alege intre o capela la bordul navei sau o lacatie intr-un port exotic.

Imaginati-va o plaja idilica, la apus de soare sau o gradina divina in Caraibe.  Veti fi placut surprinsi sa aflati cat de accesibile sut preturile pentru astfel de servicii. Contactati-ne si vom raspunde cu drag provocarii.