Primim cu drag acest certificat care atesta faptul ca avem o atitudine corecta in deservirea clientilor si lipsa parerilor negative in mediul online si nu numai, la adresa companiei noastre, si suntem bucurosi sa impartim aceasta veste cu dumneavoastra, calatorii si prietenii nostri precum si cu agentiile partenere.

Va multumim pentru feedback-uri si increderea pe are ne-o acordati. Asta ne face sa imbunatatim pemanent calitatea serviciilor noastre pentru a va ajuta sa alegeti vacanta de croaziera potrivita cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Cat despre o vacanta de croaziera, daca nu ati fost si sunteti curiosi sa incecati una tot ce va pot spune este ca ceea ce face diferenta intre o croaziera fata de o vacanta normala; la munte sau la mare este chiar EXPERIENTA traita la bordul navei. Noi nu va vindem o locatie geografica, ci o EXPERIENTA. Locul este diferit, dumneavoastra va simtiti diferit. Cu totii avem un sentiment de neliniste sau emotii cand vine vorba de ceva diferit doar ca de data aceasta este altceva. Nu va lipseste nimic, nu va este dor de casa…aerul si apa care parca au aceeasi temparatura cu corpul dumneavoastra va creeaza o stare buna de spirit. Mie ii place sa o numesc o experienta senzoriala; muzica, aromele, briza, albastrul; toate imbinate intr-o armonie perfecta.