Numaratoarea inversa pentru increstinarea celei  de-a 8-a minuni a lumii (nava MSC Meraviglia) se afla astazi la doar 78 de zile distanta de la marele eveniment care va avea loc in Franta la Le Havre.

Asa cum am anticipat, nasa navei va fi celebra Sophia Loren. Nici nu se putea altfel, din moment ce diva de origine italiana a fost nasa a navelor noi construite de MSC Cruises, incepand cu MSC Lirica inca din 2003 si pana in 2013 atunci cand a fost lansata nava MSC Preziosa.

Legatura dintre Sophia Loren si Gianluigi Aponte este o prietenie ce a facut ca celebra diva sa fie nasa primei nave din flota MSC. In anul 2012, nava Divina a fost lansta in onoarea ei, iar suita cu numarul 16007, de la puntea 16, a fost decorata chiar cu ajutorul acesteia. Pe peretii suitei se regasesc fotografii alb-negru cu aceasta in diferite ipostaze din rolurile pe care le-a interpretat in diverse filme. Cabina este echipata cu o copie fidela a masutei de toaleta si un sistem de iluminare a oglinzii identic celor de la Hollywood care le folosesc starurile. De asemenea, Sophia Loren a facut o selectie de 20 de carti favorite care sunt incluse in biblioteca MSC Yach Club, pentru a imparti cu pasagerii cateva din preferintele sale in materie de literatura.