MSC Meraviglia a fost botezata in cadrul unei ceremonii ce a a avut loc la Le Havre, de catre Sophia Loren. Cu o greutate de 171,598 de tone, aceasta este cea mai mare nava construita de un proprietar european de nave.

Avem o viziune ambitioasa pentru viitoru apropiat iar MSC Meraviglia marcheaza inceputul celei de-a doua faze de crestere a companiei noastre, a spus Pierfrancesco Vago – presedinte executiv MSC Cruises. Din acest motiv, aceasta seara este un moment important pentru noi toti de la MSC Cruises, pe masura ce vedem cum una din navele noastre din urmatoarea generatie a fost botezata.

Navele noi pe care le vom construi in anii ce urmeaza (2017 – 2020), sunt facute special nevoilor pasagerilor, oferind inovatie atat in ceea ce priveste produsul si designul, cat si cele mai noi tehnologii marinepentru a crea experiente de neuitat e vacante pe mare pentru pasagerii de toate varstele. MSC Meraviglia este prima care face ca aceasta viziune sa prinda viata, deoarece stabileste un nou standard pentru navele de croaziera.

Mai jos ceremonia transmisa live:

Atat nava cat si evenimentul ceremoniei au fost inspirate de minunile lumii, asa cum Meraviglia inseamna literalmente ”Minune”.

Ceremonia a fost gazduita de comediatul Gad Elmaleh. Cei prezenti au fost intretinuti cu o selectie de cantece interpretate de Patrick Bruel. Ambasadorii UNICEF Kids United au facut o reprezentatie artistica promovand pavea si toleranta.

Punctul culminant al serii a fost parada ofiterilor navei si momentul taierii panglicii de catre Sophia Loren urmat de sampanie si focuri de artificii.