Abu Dhabi

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite. Are deschidere la Golful Persic (Arabiei) si se afla pe o insula care are forma literei T. Abu Dhabi este o combinatie de influente internationale, insa, in acelasi timp, este dedicat intru totul culturii locale.

Populatia – 1.850.230 de locuitori
Moneda – Emirati dirham
Limba vorbita – Araba
Religia – Islam

Clima

MEDIA TEMPERATURILOR MAXIME
Luna Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
°C 24.1 26.0 29.5 34.5 39.3 40.8 42.1 42.9 40.4 36.5 31.1 26.3

Obiective turistice

Women Handicraft Center
Muzeul este un spatiu care sustine arta locala si in care puteti vedea expuse sau cum se fac anumite obiecte handmade.

Sheikh Zayed Grand Mosque
Aceasta moschee este a 8-a ca marime din lume. Atat interiorul, cat si exteriorul cladirii sunt spectaculoase si sofisticate.

Corniche
Strada Corniche este perfecta pentru o plimbare in care puteti vedea atat marea, cat si cafenele, restaurante sau picturi impresionante pe ziduri.

Emirates National Auto Museum
Muzeul gazduieste peste 200 de modele de masini. De fapt, intreaga expozitie este mai mult o colectie decat muzeu national, insa impresioneaza prin unicitatea si luxul exponatelor.

Cultural Foundation
Cladirea cuprinde Arhivele Nationale, Biblioteca Nationala si Institutul de Arta. Spatiul este unul modern combinat cu clasica arhitectura islamica.

Cel mai important suvenir

Frumusetea orasului se reflecta prin arta bijuteriilor care pot fi unele dintre cele mai unice suveniruri pe care le veti gasi acolo. Iar partea cea mai interesanta este ca puteti negocia pentru orice.

Cum se ajunge in port

Principalul port este Mina Zayed care se afla in nordul orasului Abu Dhabi si se afla la o distanta de aproximativ 12 kilometri de mers cu masina pana in oras. Ca sa ajungeti in port puteti lua taxiul care va costa in jur de 26 de dirhami.

bbbbb
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics