Andalsnes

Andalsnes este situat in comuna Rauma din provincia Møre og Romsdal, Norvegia. Orasul are 2.244 de locuitori. Zona este recunoscuta pentru peisaje mirifice pe care le ascunde, fiind o zona muntoasa in care se disting, bineinteles, faimoasele fiorduri norvegiene.

Populatia – 2.244 de locuitori
Moneda – Coroana norvegiana
Limba vorbita – Norvegiana
Religia – Luteranism

Clima

MEDIA TEMPERATURILOR MAXIME
Luna Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
°C -0.5 1.3 2.0 4.5 10.0 12.5 13.8 13.5 10.0 7.0 2.5 -0.3

Obiective turistice

Trollstigen and Stigfossen
Scara Trolilor este unul dintre cele mai spectaculoase trasee montane din toata lumea. Este un drum serpuit, provocator, de-a lungul caruia puteti vedea peisaje care va vor taia respiratia.

Sagelva Hydropower Center
Istoria locului a inceput in anii 1700. Locul arata cum puterea apei a fost folosita de mai bine de 300 de ani pentru a fi transformata in energie.

Rødven Stave Church
Aceasta biserica este una dintre cele 28 de biserici medievale din lemn ramase in toata Norvegia. Acest tip de arhitectura era specific in tot spatiul de nord din Europa.

Parcul National Reinheimen
Parcul este recunoscut pentru ca gazduieste frumoasa salbaticie norvegiana in toate formele ei. Este situat intr-o zona muntoasa in care puteti vedea o biodiversitate alpina bogata.

Troll Wall
Troll Wall sau Trollveggen este cel mai inalt perete muntos vertical din Europa (1700 m).

Cel mai important suvenir

Aici puteti incerca specialitati din carne de elan sau puteti cumpara haine din blana. Insa, zona este recunoscuta pentru troli. La magazinele de suveniruri veti gasi toate felurile de troli pe care vi le doriti, fie ca sunt statuete sau jucarii.

bbbbb
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics