George Town

George Town este un oras situat pe insula Grand Cayman din insulele Cayman a caror capitala este. Teritoriul apartine de Marea Britanie si are o pupulatie de aproape 29 de mii de locuitori. Orasul a devenit o destinatie din ce in ce mai populara, fiind centrul cultural, economic si turistic al insulelor Cayman.

Populatia – 28.836 de locuitori
Moneda – Caymanian Dollar
Limba vorbita – Engleza
Religia – Catolica

Clima

MEDIA TEMPERATURILOR MAXIME
Luna Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
°C 26.0 26.0 27.0 28.0 29.0 30.0 30.0 30.0 30.0 29.0 28.0 27.0

Obiective turistice

Parcul Botanic
Parcul este o padure conservata in starea sa naturala cu un traseu de mers de un kilometru jumate. Aproximativ 40% din fauna indigena din Grand Cayman este adapostita in acest parc, iar vizitatorii pot vedea iguana verde si albastra, padurea de mahon, pajisti cu iarba, ferigi sau cactusi.

Ferma de testoase
Puteti experimenta istoria bogata a vietii din Insulele Cayman intr-un mediu distractiv care va ofera posibilitatea de a interactiona cu rechini si cu testoase. Vizitatorii pot afla mai multe despre aceste creaturi marine umitoare si pot invata de la cercetatorii care se concentreaza asupra conservarii testoasei marine.

Snorkeling
Insulele Cayman sunt celebre pentru zonele perfecte pentru scuba diving sau snorkeling datorita apei limpede si temperaturii potrivite. Puteti profita de frumuseti subacvatice si puteti explora Grota Diavolului sau Eden Rock unde veti gasi o formatiune de coral magnific.

Muzeul National
Este cea mai veche cladire publica din Insulele Cayman si a fost folosita ca inchisoare, tribunal, oficiu postal si sala de spectacole. Muzeul dateaza din 1800 si este si in prezent un punct de reper al orasului. Vizitatorii pot urmari expozitiile de arta din cadrul Galeriei Schimbatoare mereu inovativa si pot interactiona pe diferite subiecte in activitatile organizate zilnic.

Cel mai important suvenir

Pisica de mare este simbolul turismului in Insulele Cayman. Veti putea cumpara de la localnicii din George Town figurine sub aceasta forma, din diferite materiale. Pisica de mare Lladró este cea mai populara.

bbbbb
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics