Southampton

Southampton este un oras situat pe coasta de sud a Angliei. Este al saselea oras ca marime din Anglia, avand 253.651 de locuitori. Orasul este recunoscut drept capitala croazierelor in Europa si are peste 4 milioane de vizitatori anual datorita diversitatii culturale si a locurilor de relaxare numeroase.

Populatia – 253.651 de locuitori
Moneda – Lira sterlina
Limba vorbita – Engleza
Religia – Crestinism

Clima

MEDIA TEMPERATURILOR MAXIME
Luna Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
°C 2.9 2.6 4.1 5.7 9.0 11.7 13.7 13.7 11.4 8.9 5.4 3.2

Obiective turistice

Bisericile din Southampton
Zona gazduieste 3 biserici: Biserica Sfantul Nicolae, Biserica Toti Sfiintii si Biserica Sfantul Mihail. Este locul perfect pentru cei care pun pret pe spiritualitate si relaxare.

Golful Balenelor
Situat in Southampton, Golful Balenelor este un loc incarcat de istorie. De aici plecau vanatorii de balene cu barcile. Acum aici este o plaja mica, unica pentru nisipurile roz si ramasitele unui vechi port.

Complexul Port Royal Golf
Complexul este gandit ca un loc pentru relaxare. Terenurile de golf ofera o priveliste exceptionala asupra oceanului. Locul este renumit in toata lumea.

Golful Horseshoe Bay
Golful este situat tot in Southampton fiind una dintre cele mai fotografiate plaje. Imprejurimile pitoresti creeaza cadrul perfect pentru o vacanta relaxanta.

Tudor House and Garden
Tudor House and Garden este primul muzeu construit in Southampton, in 1912, in Centrul Istoric al orasului. Edificiul este la randul lui unul istoric si a fost renovat in totalitate, recent, in 2011. Se spune ca muzeul este bantuit de personalul care a lucrat pentru prima oara acolo.

Cel mai important suvenir

Orasul este impanzit cu magazine de antichitati in care veti gasi diferite articole decoractive pentru casa. Astfel de lucruri veti gasi si in magazinele de suveniruri ale muzeelor. Vor fi perfecte atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei dragi.

Cum se ajunge in port

Portul din Southampton se afla la o distanta de 20-30 de minute de mers cu masina fata de port. Cea mai buna solutie este sa luati un taxi. Cursa va costa in jur de 20 de lire. In cazul in care aveti bagaje multe exista posibilitatea sa fiti taxati cu cateva lire in plus.

bbbbb
My Shiptravel

Autentificati-va sau creati-va un profil myShiptravel !

Newsletter

Abonati-va la cele mai noi oferte de croaziere !

Real Time Web Analytics