SHARE

De ce Ship Travel?

Cine suntem?

Infiintata in anul 2002 in Braila, Ship Travel este prima agentie tour-operatoare din Romania specializata exclusiv in promovarea si rezervarea croazierelor.

Ship Trave este o societate romano-olandeza cu manageri de top specializati in Olanda, fondatori ai celui mai mare tur-operator specializat in croaziere din Europa de Vest - Cruise Travel (www.cruisetravel.nl) si cu o experienta de peste 30 ani in turismul de croaziera.

Ship Travel International reprezintă toate liniile de croaziera din lume, cu nave ce navigheaza pe toate apele globului (mari, oceane, fluvii) iar in acest website veti gasi doar o selectie din imensa oferta a vaselor de croaziera din lume. In cazul in care in această selectie nu se afla croaziera pe care o doriti, nu ezitati să ne contactati pentru a o gasi impreuna!

In centrul echipei Ship Travel sta pasiunea de a iti oferi o vacanta memorabila la bordul unei nave de croaziera. Facem tot ce este posibil sa te ajutam in alegerea acestei vacante de neuitat, prin grija acordata calitatii serviciilor ireprosabile pe care dorim să ti le acordam, precum si a detaliilor necesare pentru a realiza o croaziera reusita.

De ce sa rezervi prin Shiptravel.ro?

Traditie din 1973 si 22 linii de croaziera. (detalii)

8125 de oferte in 83 destinatii de vacanta.

Preturi oficiale si posibilitatea de plata esalonat. (detalii)

Modificarea unei rezervari in conditii avantajoase.

Peste "9000" de clienti multumiti.